Zašto je Konto MPA fiskalna kasa besplatna i ima li “zamki”

Konto d.o.o. želi pomoći početnicima u poslu i mikro poduzetnicima.

Program nema nikakvih ugrađenih “zamki”. Nije ograničeno koliko se računa može izdati niti broj artikala. Na ograničenja poput karakteristika operativnog sustava, uređaja, printera i slično, a koja mogu utjecati na upotrebljivost programa nemamo utjecaja.

Program je predviđen za jedno naplatno mjesto. Funkcionalnost programa je sukladna uputama za program i ne postoje dodatne funkcionalnosti koje nisu spomenute u uputama.
Upute za instalaciju i korištenje programa na našim web stranicama su u većini slučajeva dovoljne. U situaciji koju nije moguće samostalno riješiti treba zatražiti pomoć informatički obrazovanije osobe, a tek ako to ne pomogne javiti se u Konto d.o.o..

Podrška za instalaciju programa i FINA certifikata te obuka za rad naplaćuje se po satnici 200,00 kn + pdv. Za podršku je obavezna prethodna najava putem telefona. Dostupnost podrške se ne garantira.

U budućnosti je u planu (iako se ne garantira) izdavanje novih verzija programa u svrhu usklađivanja sa Zakonima Republike Hrvatske te ispravaka eventualno uočenih grešaka u programu.

Konto d.o.o. kao proizvođač programa ni na koji način ne odgovara za posljedice korištenja programa bez obzira koristi li se program u skladu s uputama ili ne. Da bi ste koristili program morate prihvatiti licencu. Prihvaćenjem licence prihvaćate i njene uvjete.

Back to Top

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com