Zašto je Vama bitno da mi imamo ISO certifikate?

U današnjem poslovnom okruženju informacije postaju jedan od najvažnijih i najvrednijih entiteta poslovanja. O dostupnosti prave informacije u pravo vrijeme ovisi ne samo funkcioniranje organizacija, nego često i ljudski životi.

Informacije se s pojavom IT industrije čuvaju i prenose najčešće na elektroničkim medijima koji su s jedne strane vrlo praktični za upotrebu, ali također imaju svoje nedostatke i predstavljaju određene rizike u poslovanju.

Međunarodni standard ISO 27001 bavi se upravo zaštitom informacija i IT sustava unutar organizacija, te rizicima poslovanja uzrokovanih nemogućnošću pristupa informacijama ili neovlaštenog pristupa informacijama. Drugi međunarodni standard, ISO 9001 bavi se kvalitetom pružanja usluga korisnicima i kvalitetom poslovanja.

S obzirom da poduzeće KONTO d.o.o. Požega dugi niz godina razvija poslovni softver koji prikuplja, čuva i obrađuje poslovne informacije, ali isto tako u nekim aspektima i osobne podatke djelatnika organizacija u kojima se koristi, uvidjeli smo potrebu za usklađenjem našeg poslovanja i naših aplikacija sa najboljim praksama i zahtjevima sigurnosti IT-a i informacija koje su trenutno raspoložive, a najbolje su implementirane kroz ISO 27001 međunarodni standard.

Ovaj standard uvjetuje organizaciju poduzeća, te načine prikupljanja, obrade i čuvanja podataka na taj način da se na minimum svedu rizici proizašli iz gubitka, nemogućnosti pristupa, ili neovlaštenog pristupa podacima. Uvođenjem ovih standarda u poslovanje poduzeća KONTO d.o.o. Požega postiže se veća pouzdanost i sigurnost našeg softvera, čime se pruža dodatno jamstvo našim korisnicima da su njihovi podaci zaštićeni kada posluju s našim poduzećem i koriste naš softver. Standardi ujedno propisuju i način obavljanja poslovnih zadataka od strane djelatnika našeg poduzeća čime se naš odnos prema korisnicima i njihovim podacima diže na vrlo visoku razinu i nudi se dodatna kvaliteta u radu i poboljšano korisničko iskustvo.

Podizanjem kvalitete poslovanja na ovako visoku razinu kroz implementaciju standarda ISO 9001 i ISO 27001 standarda, KONTO d.o.o. Požega nudi svojim korisnicima i poslovnim partnerima kvalitetno poslovanje uz korištenje softvera koji je rezultat znanja i napora domaćih, hrvatskih, stručnjaka, a u skladu s najboljim preporukama iz područja informacijske sigurnosti.

Ukratko rečeno, ovi certifikati Vama kao našem poslovnom partneru donose:

  • poboljšanu komunikaciju i kvalitetu usluga koje Vam nudimo
  • certifikati pokazuju da pažljivo vodimo i nadgledamo sve poslovne procese unutar tvrtke što jamči veću sigurnost i kvalitetu u poslovanju
  • pokazuju našu usmjerenost k izvrsnosti
  • daju Vam garanciju da ćemo sa svoje strane učiniti sve kako bi zaštitili vaše podatke i očuvali maksimalnu povjerljivost u poslovanju.

Back to Top

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com