Konto Android kasa je program koji Vam omogućava izdavanje i fiskaliziranje računa.

Namijenjen je upotrebi na mobilnim telefonima i ostalim uređajima sa Android operativnim sustavom. Minimalna podržana verzija Android 4.1 (Jelly Bean API level 16) , preporučena verzija Android 13 (API level 33).

 

Računi se mogu ispisati na Bluetooth[1] ili USB pisaču[2] ili poslati na mail. Program omogućava i naknadnu prijavu računa, u slučaju da račun nije uspješno prijavljen prilikom izdavanja.

Program može koristiti više različitih prodavača koji mogu izdavati fiskalizacijske račune. U programu se mogu voditi evidencije artikala i kupaca. Uz to je moguće generirati zaključak i stanje kase, rekapitulaciju zaključaka i kontrolnu traku.

 

Ova uputa, kao i rad programa koji je opisan, rađeni su u dobroj vjeri sa ciljem olakšanja rada korisniku programa. Bez obzira na sve navedeno u uputi, potrebno je da sve tvrdnje iz upute i rezultate obrada provjerite da li su točni i u skladu sa zakonskim propisima te ih ne primjenjujte ako nisu.

KONTO d.o.o. Požega nije odgovoran za bilo kakve nepravilnosti u radu kojima se možebitno krše zakonski propisi države u kojoj pravna ili fizička osoba koristi ovaj program.

KONTO d.o.o. Požega zadržava sva autorska prava na ovaj program te nije dozvoljeno njegovo mijenjanje, iznajmljivanje ili prodaja. Više o tome pročitajte u odjeljku 2.Licencni ugovor.

 


[1] Android telefon ili tablet mora podržavati Bluetooth.

[2] Android telefon ili tablet mora podržavati USB host način rada jer inače neće moći prepoznati pisača. Ne podržavaju svi uređaji takav način rada.

Back to Top

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com