Nastup na Sajmu informatike u Požegi

18-19.12.2015.

Izjava za medije povodom nastup na Sajmu informatike u Požegi

Preko 20 godina tvrtka Konto d.o.o. Požega stvara računalne programe koji olakšavaju poslovanje tvrtki, obrta, proračunskih i neprofitnih organizacija.

Počeli smo kao mala obiteljska tvrtka u Požegi i tijekom godina prerasli u tvrtku koja zapošljava preko 20 visokoobrazovanih informatičara i koja je kvalitetom svojih programa i usluge došla među 100 najboljih informatičkih firmi u Hrvatskoj i time pokazala i da u manjim sredinama mogu niknuti uspješne firme koje se bave visokom tehnologijom. Upravo zbog toga smo i donjeli odluku da će naše sjedište ostati u Požegi, iako smo tijekom godina došli u sam vrh informatičkih firmi u Hrvatskoj.

Danas poslujemo na dvije lokacije, Požegi i Varaždinu, i imamo korisnike diljem cijele Hrvatske. Naši korisnici su neke od najuspješnijih tvrtki iz različitih grana gospodarstva, kao i niz državnih i lokalnih institucija, agencija i ministarstva. Svojim programima olakšavamo i rad neprofitnih udrugama i organizacijama.

Programi koje smo razvili pokrivaju područje financijskog poslovanja, upravljanje ljudskim resursima, veleprodaju i maloprodaju, ugostiteljstvo i hotelijerstvo, praćenje imovine tvrtki, upravljanje dokumentacijom i sl. U svom radu posvećujemo pažnju istraživanju i razvoju pa tako sve više naših programa koristi suvremene web i mobilne tehnologije.

Na sajmu informatike u Požegi u Obrtničkom domu pokazat ćemo dio naše ponude softvera i usluga i time pokazati poduzetnicima i široj javnosti kvalitetna rješenja koja su rezultat truda i znanja lokalnih stručnjaka, ali isto tako želimo dati poticaj i mladima da se odluče za ovu relativno mladu struku jer kroz informatiku mogu razviti svoje talente i kreativnost i imati dobru budućnost bez da napuštaju lokalnu zajednicu.

Na sajmu ćemo također promovirati našu potpuno besplatnu mobilnu fiskalnu blagajnu koja je naš poklon svim poduzetnicima i obrtnicima i omogućuje im izdavanje fiskalnih računa na pametnom mobitelu ili tabletu bez nepotrebnih troškova.

Bit će nam čast ugostiti Vas na našem štandu i zato Vas pozivamo da nas posjetite 18. i 19. prosinca u Obrtničkom domu u Požegi.

 Sajam_informatike_web

Back to Top

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com